KIDSPARTY
Voor alle meisjes en jongens die in Hooge Mierde, Lage Mierde en Hulsel op de basisschool zitten, organiseren wij een spetterende kidsparty.
Met o.a. luchtkussen, disco, photobooth en nog veel meer.
Er is voldoende toezicht aanwezig.

Eindtijd: 16.00 uur
Entree:  € 2,-

JUBILEUMWEDSTRIJD
Een korfbalwedstrijd mag natuurlijk niet ontbreken tijdens het jubileum. Daarom organiseren we op zaterdag 2 november een jubileumwedstrijd waarbij een aantal oud-speelsters (de Nederlands Kampioenen) het op gaat nemen tegen de huidige selectie.  De wedstrijd zal gespeeld worden in het Sporthuis in Reusel (Schutsboom 1 Reusel). Na afloop van de wedstrijd gaan we met zijn allen direct terug naar de Schakel om een feestje te bouwen met DJ Crew on Tour.

Aanvang: 18.15 uur (Sporthuis Reusel)
Entree: GRATIS

FEESTAVOND MET DJ CREW ON TOUR
Gezellige feestavond voor iedereen, jong & oud. Tijdens deze avond zorgt DJ Crew on Tour ervoor dat het dak eraf gaat!

Eindtijd: 02.00 uur
Entree: voorverkoop € 7,50 / aan kassa € 10,00
Voor kaartverkoop zie info onder KAARTVERKOOP

collage 2nov